Onze draai gevonden

Inmiddels draaien we alweer een tijdje volgens het nieuwe normaal. En dat gaat prima. Het maximum aantal van 5 personen geldt nog steeds, maar er wordt trouw ingeschreven zodat iedereen kan zien of er nog ruimte is. Ook de combinatie van fysiek en online gaat prima. Voor elk wat wils.

Maar er is verandering op komst. De yin les van woensdagavond is verplaatst naar maandagavond. Dat geeft ruimte voor een nieuwe les. Vanaf 7 oktober kun je op woensdagavond van 18.30-19.45 uur een ashtanga les volgen. Wat dat inhoudt kun je lezen bij het kopje yoga.

Dat vraagt om een AANBIEDING. De hele maand oktober kunnen nieuwe deelnemers voor 35 euro uitproberen wat bij hen past. Voor de vaste klanten met een 10 lessenkaart geldt dat ze per week met één lesblokje meerdere lessen kunnen volgen.

Uiteraard blijven we de richtlijnen volgen, dus kom niet als je klachten hebt, was je handen bij binnenkomst en neem een handdoek mee voor over de kussens en bolsters. De mogelijkheid om de les op afstand te volgen blijft voor als je niet in de gelegenheid bent fysiek aanwezig te zijn of als je het geen prettig idee vindt. En graag vooraf aanmelden via het reserveringssysteem reserveringssysteem.

Er zijn een paar kleine aanpassingen in het rooster, dus kijk onder het tabblad lesrooster voor de actuele lessen.

Namasté